русский корабльнахуй
 
Новини  24 серпня 2024 14:00 

Порушникам оголошено підозру за незаконне переправлення сигарет до Європи

підтримай автора: оригінал
9
-
-
Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Чернівецькій області за процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури оголосили підозру одному з організаторів незаконного переправлення через державний кордон великих партій тютюнових виробів.
Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.
Восени минулого року оперативні співробітники Чернівецького прикордонного загону здобули інформацію про підготовку переправлення сигарет до країн Європи в обхід прикордонно-митного контролю. Для перевезення товару зловмисники використовували газові та паливні цистерни.
Прикордонники спільно з представниками БЕБ та Прокуратури успішно протидіяли злочинній схемі та в результаті спільних заходів вилучили понад 800 тисяч пачок контрафактних сигарет на загальну суму більше 60 мільйонів гривень.
Одному з організаторів протиправної схеми повідомлено про підозру у незаконному виготовленні, зберіганні, збуті підакцизних товарів та їх контрабанді.
Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 10 мільйонів гривень.