русский корабльнахуй
 
Кримінал  27 серпня 2024 13:33 

На Буковині затримали членів молодіжного угрупування, які возили у багажнику авто та вимагали гроші у жителя Новодністровська за нерозголошення провокаційного відео

підтримай автора: оригінал
11
26.3k
5
Поліцейські викрили трьох чоловіків, які нанесли тілесні ушкодження жителю Новодністровська, після чого незаконно позбавили волі та вимагали 10 тисяч гривень за нерозголошення провокаційного відео. Наразі за клопотанням слідчих поліції фігурантам обрано запобіжні заходи – тримання під вартою без альтернативи внесення застави.
18 липня цього року в місті Новодністровськ троє чоловіків побили 20-річного місцевого жителя. Зловмисники змусили парубка роздягнутися та принижуючи його гідність, знімали все на відео. Після цькувань, кривдники наказали буковинцю залізти до багажного відділення автомобіля «ВАЗ» та повезли у село Василівка.
Як повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, чоловіки продовжили бити потерпілого та вимагали, щоб той заплатив їм 10 тисяч гривень, якщо не хоче щоб відеозапис був опублікований в інтернеті. В подальшому зловмисники покинули потерпілого серед поля та поїхали з місця інциденту.
Поліцейські провели низку оперативно-розшукових заходів та за їхніми результатами довели причетність трьох чоловіків, віком 23, 24 та 25 років, до протиправної діяльності.
Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури повідомили фігурантам про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених:
ч. 2 ст. 28 (Вчинення кримінального правопорушення групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією), ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження);
ч. 4 ст. 189 (Вимагання);
ч. 1 ст. 28, ч. 2 ст. 146(Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.
Суд задовільнив клопотання правоохоронців та обрав зловмисникам запобіжний захід – тримання під вартою без альтернативи внесення застави терміном на 60 діб.
Слідство триває.