русский корабльнахуй
 
Чернівці  27 серпня 2024 14:26 

Побили, змусили роздягнутися та викрали: на Буковині знущалися з хлопця

підтримай автора: оригінал
11
1.9k
0
Фото ілюстративне
На Буковині поліцейські викрили трьох чоловіків, які побили жителя Новодністровська, незаконно позбавили його волі та вимагали 10 тисяч гривень за нерозголошення провокаційного відео.
18 липня цього року в місті Новодністровськ троє чоловіків побили 20-річного місцевого жителя. Зловмисники змусили парубка роздягнутися та знімали все на відео. Після цькувань, кривдники наказали буковинцю залізти до багажного відділення автомобіля «ВАЗ» та повезли у село Василівка. Про це інформує Відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише Медіа агентство АСС.
Чоловіки продовжили бити потерпілого та вимагали, щоб той заплатив їм 10 тисяч гривень, якщо не хоче, щоб відеозапис був опублікований в інтернеті. Надалі зловмисники покинули потерпілого серед поля та поїхали з місця інциденту.
Поліцейські провели низку оперативно-розшукових заходів та за їхніми результатами довели причетність трьох чоловіків, віком 23, 24 та 25 років, до протиправної діяльності.
Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури повідомили фігурантам про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених:
- ч. 2 ст. 28 (Вчинення кримінального правопорушення групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією), ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження);
- ч. 4 ст. 189 (Вимагання);
- ч. 1 ст. 28, ч. 2 ст. 146(Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.
Суд задовільнив клопотання правоохоронців та обрав зловмисникам запобіжний захід – тримання під вартою без альтернативи внесення застави терміном на 60 діб.
Слідство триває.