русский корабльнахуй
 
Новини  26 серпня 2024 15:00 

Перед судом постане неповнолітній буковинець, обвинувачений у збуті наркотиків

підтримай автора: оригінал
9
-
-
Наразі обвинувальний акт відносно хлопця, який незаконно реалізовував амфетамін на території місцевої громади поліціянти скерували до суду для розгляду. За скоєне йому загрожує від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
У червні цього року буковинські поліціянти затримали неповнолітнього буковинця, підозрюваного у розповсюдженні наркотиків.
Під час досудового розслідування слідчі відділення поліції № 2 (м. Хотин) ДРВП встановили, що 17-річний житель Недобоївської територіальної громади незаконно збував на території району психотропну речовину – амфетамін. Поліціянти задокументували декілька фактів збуту неповнолітнім буковинцем згортків із наркотиками.
Правоохоронці вилучили речові докази та направили для проведення експертиз до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Відповідно до висновків експертизи надані на дослідження речовини, містять у своєму складі психотропну речовину – амфетамін, обіг якої обмежено в Україні.
Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт відносно буковинця до суду.
Йому інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.