русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  26 серпня 2024 14:40 

На Буковині судитимуть підлітка, який продавав наркотики

підтримай автора: оригінал
10
1.1k
0
Перед судом постане неповнолітній буковинець, обвинувачений у збуті наркотиків, слідчі поліції завершили досудове розслідування. Наразі обвинувальний акт відносно хлопця, який незаконно реалізовував амфетамін на території місцевої громади поліцейські скерували до суду для розгляду. За скоєне йому загрожує від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.
Під час досудового розслідування слідчі відділення поліції № 2 (м. Хотин) ДРВП встановили, що 17-річний житель Недобоївської територіальної громади незаконно збував на території району психотропну речовину – амфетамін. Поліцейські задокументували декілька фактів збуту неповнолітнім буковинцем згортків із наркотиками.
Правоохоронці вилучили речові докази та направили для проведення експертиз до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Відповідно до висновків експертизи надані на дослідження речовини, містять у своєму складі психотропну речовину – амфетамін, обіг якої обмежено в Україні.
Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт відносно буковинця до суду.
Йому інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.
Редактор: Анна Семьонова
26-08-2024, 14:40