русский корабльнахуй
 
Україна  26 серпня 2024 13:21 

У сусідній Івано-Франківській області - приліт: є постраждалі

підтримай автора: оригінал
7
1.8k
0
Ілюстративне фото
На Прикарпатті росіяни влучили в інфраструктурний об’єкт, постраждали троє людей. Про перші наслідки атаки - у публікації МА АСС.
Начальниця Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук повідомила про це у телеграмі, пише Медіа агентство АСС.
«На жаль, є влучання в інфраструктурний об’єкт. Троє людей постраждали, їм надається медична допомога. Інформація щодо руйнувань уточнюється», - зазначила посадовиця.
Вона додала, що сили ППО знищили над областю декілька цілей.
26 серпня російська армія завдала удару по об'єкту критичної інфраструктури на Вінниччині, вибуховою хвилею було пошкоджено приватний будинок. Про це повідомила перша заступниця начальника ОВА Наталя Заболотна.
Вона розповіла, що наразі інформації про загиблих немає. На місце подій вже виїхали всі необхідні служби для ліквідації наслідків.
Як повідомило Суспільне, у селі Осолинка Літинської громади пошкоджено приватний будинок. Також кілька громад залишилися без електрики, зокрема Турбівська, Липовецька та Барська громади.
Додамо, як повідомляє видання УП, у результаті російської комбінованої атаки у Житомирській області загинула жінка, на Одещині – 4 поранених, серед яких дитина; загалом станом на 11 ранку окупанти убили 4 цивільних у Луцьку, на Запоріжжі та на Дніпропетровщині. Щонайменше 12 осіб дістали поранення (5 у Полтавській області, по 1 у Луцьку, Київській та Дніпропетровській області та 4 в Одеській області).
Голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко повідомив у телеграм наступне:
«На Житомирщині від масованої ракетної атаки постраждали житлові будинки та об'єкти критичної інфраструктури. На жаль, за попередніми даними, внаслідок терористичних дій російського режиму загинула жінка».
Голова ОВА додав, що через складну ситуацію в енергосистемі введено аварійні відключення світла. На місцях працюють рятувальники та ремонтні бригади.
Голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив, що у регіоні 4 поранених, серед яких дитина; били окупанти по енергетичній та цивільній інфраструктурі:
«Внаслідок атаки четверо людей отримали поранення, серед них – 10-річний хлопчик. Троє постраждалих, зокрема й дитина, госпіталізовані у стані середнього ступеня важкості. Їм надається вся необхідна допомога».
Голова ОВА додав, що внаслідок падіння уламків ракет пошкоджені приватні будинки та велика кількість автотранспорту. Також в Одеському районі є збої в роботі електроенергії. Всі відповідні служби усувають наслідки атаки росіян, підсумував Кіпер.