русский корабльнахуй
 
Новини  25 серпня 2024 17:23 

«УДАР Віталія Кличка» підбив підсумки флешмобу: «Ми горді, що ми – українці!»

підтримай автора: оригінал
9
527
0
«УДАР Віталія Кличка» ініціював флешмоб до Дня Державного прапора та Дня Незалежності України та закликав долучитися всіх українців До патріотичного флешмобу «Кольори Свободи», який ініціював «УДАР Віталія Кличка», долучились люди з усієї України. Про це повідомляється на Facebook-сторінці УДАРу.
«Патріотичний флешмоб «Кольори Свободи» до Дня Державного прапора та Дня Незалежності України об’єднав людей з усіх регіонів України. За пропозицією «УДАРу Віталія Кличка» українці прикрасили синьо-жовтими стрічками та національними прапорами свої вікна і балкони, автівки і одяг. Щоб показати: ми – разом! І ми горді, що ми – українці!» - йдеться у повідомленні.
Флешмоб триває надалі. Українці у будь-якому куточку світу з гордістю вивішують прапори та прикрашають автівки і одяг синьо-жовтими кольорами свободи, повідомляють у партії.
Раніше повідомлялося, що «УДАР Віталія Кличка» ініціював флешмоб «Кольори Свободи» до Дня Державного прапора та Дня Незалежності України та закликав долучитися всіх українців. А перший заступник голови «УДАРу Віталія Кличка», керівник Центрального виконкому партії Артур Палатний висловив переконання, що невдовзі кольори українського прапора замайорять і в тимчасово окупованих містах.