русский корабльнахуй
 
Новини України  22 серпня 2024 13:40 

Міноборони створило нову концепцію військово-патріотичного виховання: це має вплинути на мотивацію солдатів

підтримай автора: оригінал
8
593
1
Міністерство оборони створило нову концепцію військово-патріотичного виховання в системі відомства.
Про це розповіли в Міноборони.
Головна мета цієї концепції — суттєво вплинути на мотивацію військовослужбовців та потенційних рекрутів.
Так, на відомство покладаються питання з розроблення керівних документів щодо впровадження цієї стратегії. Окрім того, Міноборони відповідальне за організацію програм військово-патріотичного виховання та здійснює контроль за їх виконанням органами військового управління.
"Затвердження концепції — це лише перший крок у створення сучасної та ефективної системи військово-патріотичного виховання. Військово-патріотичне виховання має стати потужним інструментом мотивації військовослужбовців і тих, хто розглядає можливість долучитися до війська", — зазначає заступниця міністра оборони Наталія Калмикова.
Посадовиця також наголосила, що відомство не повинно застосовувати застарілі підходи, а натомість створювати "прогресивний досвід і створення дійсно робочої системи військово-патріотичного виховання".
У Міноборони також зазначили, що військово-патріотичним вихованням військовослужбовців ЗСУ займатиметься Генштаб.
На нього покладається планування та організація занять із національно-патріотичної підготовки та заходів військово-патріотичного виховання, а також залучення особового складу до їх проведення, зокрема з метою підвищення престижу військової служби.
Редактор: Анна Семьонова
22-08-2024, 13:40