русский корабльнахуй
 
новини  22 серпня 2024 12:40 

Як вибрати шопер?

підтримай автора: оригінал
4
458
0
* Реклама
Під час вибору сумок все більше покупців надають перевагу практичним та зручним моделям. Адже, всередині можна легко розмістити всі необхідні речі та не турбуватися, що щось доведеться нести в руках. Саме таким є шопер з екошкіри, який зараз представлений в колекціях багатьох відомих брендів. Ця модель не просто має велику ємність, а ще й дуже стильно виглядає.
Що таке шопер та в чому причина його популярності?
Відрізнити екошопер від інших аксесуарів дуже легко. Він являє собою велику сумку, яка може мати всередині додаткові кишені. В ній легко може розміститися навіть нотубук або планшет. Додатковою особливістю є зручні довгі ручки. Завдяки цьому, еко сумка шопер добре тримається на плечі та не спадає.
Деякі види також можуть носитися через плече. Все залежить від форми. Такі аксесуари не втрачають своєї актуальності, навіть коли змінюються тренди. Це пов’язано з поєднанням одразу декількох особливостей: зручності, великої ємності та стильного дизайну.
На що звернути увагу при виборі сумки шоперу?
Бренди, які виготовляють шопери, намагаються задовільнити постійно зростаючий попит, тому поступово розширюють асортимент. Наразі в каталогах подані десятки різних варіантів, які відрізняються за розміром, функціональністю та багатьма іншими критеріями.
Тип шоперів
В асортименті багатьох брендів зараз представлені наступні види аксесуару:
  • торби, виготовлені з мотузки (мають форму великої сітки);
  • універсальні сумки для покупок (мають квадратну, трапецієвидну або прямокутну форму);
  • гнучкі тканинні еко торби (з принтом або без).
  • Обираючи серед цих варіантів, враховуйте ціль використання. Якщо збираєтеся носити їх з собою лише під час шопінгу, зокрема в продуктових магазинах, тоді розгляньте тканинні еко шопери. Якщо ви хочете знайти аксесуар не тільки для покупок, а й для прогулянок з друзями та офісу, тоді чудовим рішенням стануть універсальні екосумки.
    Тканина для шоперів
    Еко сумки виготовляються з багатьох матеріалів. Найчастіше це екошкіра. Вона відрізняється стійкістю до вологи та вітру, гарним зовнішнім виглядом, міцністю та довговічністю.
    Крім цього, еко сумки можуть виготовлятися з льону, джуту, саржі, плащівки та інших тканин.
    Дизайн
    Різноманітність форм та кольорів вразить навіть найвибагливішого покупця. В колекції багатьох брендів представлені еко шопери квадратної, трапецієвидної та прямокутної форми з ручками різної довжини. Деякі моделі доповнюються різними декоративними швами та вставками.
    Розмір
    Щоб задовольнити попит широкого кола покупців, виробники виготовляють сумки для продуктів в великих та середніх розмірах. Найбільш популярним та зручним вважається 54*34*11 см. Довжина ручок при цьому може складати близько 50 см. Можна замовити також компактніші моделі, наприклад в розмірі 40*35 см.
    Функціональність та зручність використання
    Перед вибором варто також оцінити функціональність. Йдеться про наявність кишень, застібки та регульовану ручку. Кожен з цих елементів забезпечує додатковий комфорт.
    Наприклад, в кишені на замку можна зберігати дрібні важливі речі, які постійно губляться у великій масі речей, що знаходяться в сумці.
    Бренд
    Виробник теж є важливим критерієм вибору, оскільки від обраної технології залежить якість виробу. Надійні та стильні шопери можете знайти в колекції бренду The Blub. Це відомий український бренд, який вже завоював довіру багатьох покупців та продовжує вдосконалювати свою продукцію. Наразі в асортименті можна знайти еко шопери на будь-який смак.
    Вартість
    Ціна еко сумок варіюється в різних магазинах. Вона залежить від декількох факторів: якості та типу матеріалу, виду обладнання та технології виготовлення, а також професіоналізму співробітників. Враховуючи скільки чинників впливає на вартість, хороша торба шопер не може коштувати занадто дешево.
    Переваги використання шоперів
    Головною причиною, з якої покупці обирають ці аксесуари, є велика місткість. Всередині достатньо місця для розміщення гаманця, смартфону, павербанка та навіть ноутбуку.
    Крім цього, шопери є універсальними. Одну і ту ж модель можна використовувати як для покупок, так і прогулянок.
    Поради щодо догляду за шопером
    Аксесуари є простими в догляді. Якщо ви обрали модель з екошкіри, то їх достатньо періодично очищати від пилу вологими серветками без спирту. У разі придбання тканинних сумок можливий варіант з пранням. Потрібно лише встановити делікатний режим, в якому немає опції віджимання.
    Де замовити?
    Великий асортимент якісних моделей пропонує покупцям бренд The Blub. Виробник використовує сучасне обладнання, суворо контролює процес, а також постійно вдосконалює шопери, щоб запропонувати своїм шанувальникам найкраще.
    Джерело: the-blub.com
    Редактор: Марія Фернюк
    22-08-2024, 12:40