русский корабльнахуй
 
новини  16 серпня 2024 20:31 

Трендова чорна спідниця: яку вибрати?*

підтримай автора: оригінал
8
577
0
* Реклама
Зважаючи на те, що чорний уже назвали одним із головних кольорів прийдешніх сезонів, саме час оновити гардероб і поповнити його трендовими новинками. До того ж модна чорна спідниця на SOLMAR зараз продається із суттєвою знижкою. Яку модель вибрати, щоб виглядати актуально, і чим особливі речі українського бренду SOLMAR — розповідаємо в статті.
Наймодніші чорні спідниці 2024–2025
Спідниці в класичному чорному кольорі завжди були основою базового гардероба. Вони доречні і в повсякденних луках, і в аутфітах до особливих подій. Щоправда, чимало дівчат та жінок зазвичай уникали таких речей, вважаючи їх нецікавими. Проте в модному сезоні 2024–2025 усе змінилося. Саме чорні спідниці визнані одним із головних трендів.
Модниці вже досліджують колекції популярних брендів у пошуках найстильніших фасонів. А якщо взяти до уваги, що дизайнери запропонували доволі великий вибір моделей, то кожна зможе підібрати для себе ідеальний варіант за стилем і кроєм. Щоб було легше визначитися в морі дизайнерських пропозицій, пропонуємо орієнтуватися на актуальні модні тенденції:
  • довжина міді — головний тренд, проте міні та максі теж поки не втрачають популярності;
  • вільний крій;
  • висока посадка;
  • асиметрія;
  • драпірування та плісе.
  • Якщо досі спідниці-олівці асоціювалися переважно з офісним стилем, то тепер їх дедалі частіше можна побачити в стрітстайлі. А разом із ними — і моделі-тюльпани, А-силуети та фасони на затин. До речі, більшість трендових моделей уже є в оновленій колекції українського бренду SOLMAR, зокрема і в модному чорному кольорі.
    Чим особливі трендові спідниці SOLMAR?
    Ще одна актуальна тенденція прийдешніх модних сезонів — акцент на якість тканин. І це наступна причина, чому варто вибрати обновку з-поміж пропозицій SOLMAR.
    Справа в тому, що цей український бренд від часу заснування створює вбрання виключно з якісних тканин. Тому спідниці не тільки стильні й естетично виглядають, а й добре носяться. Речі з трикотажу за правильного догляду не схильні до пілінгування й розтягнення, а колір довго зберігає яскравість і не вимивається з волокон.
    Чорна спідниця виручить і в будні, і на свята. А якщо поповнити свій гардероб такою річчю зараз, вона ще й продемонструє вашу обізнаність в актуальних модних тенденціях.
    Редактор: Марія Фернюк
    16-08-2024, 20:31