русский корабльнахуй
 
Фотофакт  22 серпня 2024 12:02 

На частині вулиці Руської постелили асфальт

підтримай автора: оригінал
8
-
0
У Чернівцях триває ремонт вулиці Руської. На ділянці від вулиці Січових Стрільців до Фастівської активно асфальтують з'їзди.
На цій частині дороги вже виконали значний обсяг робіт: уклали нижній та верхній шари асфальту, а також замінили бордюри. Попереду — нанесення дорожньої розмітки та часткове облаштування тротуарів.
Ще не підписані на наш Telegram канал? Зробіть це зараз
Завершення робіт наближає містян до користування оновленою та комфортною вулицею.
Вулиця Руська в Чернівцях
Журналістка сайту міста Чернівці 0372.ua, Марія Боднарашек
Вулиця Руська в Чернівцях
Журналістка сайту міста Чернівці 0372.ua, Марія Боднарашек
Нагадаймо, що вулиця Руська наразі перекрита мінімум на два місяці. А в звʼязку з тим, що водопровід та каналізація проходять рівно по центру вулиці, немає можливості перекривати виключно пів вулиці, адже запланована заміна комунікацій. З підрядником говорять про те, щоб той працював вдень і вночі.
З вулиці Січових Стрільців на Кишинівську та з Кишинівської на Зелену спільно з поліцією встановили правило "головної дороги, - про це повідомляєДепартамент інфраструктури та благоустрою ЧМР.
Слідкуйте за нашими оновленнями у Viber
Зазначається, що при повороті з Січових Стрільців на Кишинівську буде перевага в русі. Більше не потрібно буде чекати, поки проїдуть всі машини з зустрічної смуги. Аналогічна перевага при повороті з Кишинівської на Зелену.