русский корабльнахуй
 
Останні новини  22 серпня 2024 17:04 

iPhone, ноутбук і зубний протез - що гублять у громадському трансопрті Чернівців

підтримай автора: оригінал
7
-
0
Чернівецьке тролейбусне управління розказало, які цікаві речі по собі іноді залишають пасажири в салонах автобусів та тролейбусів.
Досить часто трапляються ситуації, коли пасажири гублять речі у комунальних автобусах та тролейбусах Чернівців. Про всі знахідки ЧТУ повідомляє в своєму телеграм-каналі.
Найчастіше пасажири гублять документи, ключі, транспортні картки та гаманці. Однак трапляються і особливі, іноді коштовні знахідки. Були випадки, коли губили зубні протези, лівий туфель, лосини для йоги з Індії, сумка, в якій була червона риба. Серед найдорожчих – смартфон iPhone 15, ноутбуки, оригінальна сумка Chanel.
Ще не підписані на наш Telegram канал? Зробіть це зараз
ЧТУ звертає увагу пасажирів, що якщо ви помітили загублену річ в салоні, повідомте про це водія. Він передасть загублені речі до адміністрації, і управління повідомить про знахідку в нашому телеграм-каналі.
Ми спитали кількох читачів про те, що вони забували. І нам відповіли, що найчастіше це були якісь дрібні і речі - шапки, рукавички, парасольки, навушники, сонцезахисні окуляри.
А що ви забували в автобусі чи тролейбусі?
Читайте: На частині вулиці Руської постелили асфальт