русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  20 серпня 2024 17:59 

Шаурма по-вижницьки: на Буковині 24-річний ветеран започаткував свій бізнес

підтримай автора: оригінал
4
1.1k
0
24-річний ветеран Іван Бубульчук започаткував свій бізнес, відкрив фудтрак для громадського харчування.
Про це повідомляє Чернівецька обласна рада.
Іван Бубульчук – доброволець з Усть-Путили, який з перших днів повномасштабного російського вторгнення доєднався до лав ЗСУ. Після демобілізації вирішив започаткувати власну справу.
Військовий закінчував Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" за спеціальністю "екологія". Хлопець був би вже дипломованим спеціалістом, якби не повномасштабне російське вторгнення. Він пішов добровольцем захищати рідну землю. Брав участь у боях на Сумщині та Донеччині. Відтак демобілізований через інвалідність.
Іван розповідає, що про ветеранський грант довідався від свого товариша і звернувся до фахівців служби зайнятості, які консультували щодо бізнес-плану та допомогли йому подати документи.
250000 грантових коштів підприємець витратив на кухонне обладнання, доклав власні заощадження на сировину, кавомашину та відкрив у Вижниці фудтрак для громадського харчування.
Розташований заклад в людному місці. Тут готують шаурму та інші страви. Є в меню і новинки! Реалізувати бізнес-ідею Івану вдалося завдяки урядовій програмі "Грант для ветеранів та членів їхніх родин".
Хлопець нещодавно започаткував свій бізнес, тож нині в процесі становлення. Планує відповідно до умов програми створити нове робоче місце і взяти на роботу працівника, а ще цікавиться компенсаційними програмами для роботодавців.
Хлопець каже, що задоволений, бо він в русі. Йому подобається те, чим він займається. А в перспективі, можливо, зможе поєднувати бізнес із обраним фахом "еколога".
Редактор: Ангеліна Петльована
20-08-2024, 17:59