русский корабльнахуй
 
Останні новини  19 серпня 2024 11:47 

У Чернівецькій області пʼяний священник вʼїхав у стовп і чинив спротив поліції

підтримай автора: оригінал
15
-
0
У Чернівецькій області вантажівка врізалась у стовп. За кермом був пʼяний священник, який при спілкуванні з поліцією поводив себе агресивно.
18 серпня в селі Мольниця водій вантажівки зіткнувся з дорожнім стовпом, після чого втік з місця пригоди на цьому ж транспортному засобі.
Наряди поліції Чернівецької області були орієнтовані на розшук вантажівки та встановлення особи водія.
Правоохоронці на одному із автошляхів області зупинили розшукуваний КАМАЗ.
Підписуйтесь на наш Instagram
Патрульні поліцейські спільно із співробітниками відділення № 4 (м. Герца) Чернівецького райуправління поліції на одному із автошляхів області зупинили розшукувану вантажівку КАМАЗ.
Під час спілкування із 42-річним кермувальником поліцейські помітили у нього ознаки спʼяніння. Пристрій "Драгер" показав 1,94 проміле.
Під час складання адміністративних матеріалів водій почав себе агресивно поводити, завдав тілесних ушкоджень працівниці патрульної поліції та намагався заволодіти її вогнепальною зброєю. Поліцейську госпіталізовано.
Правоохоронці не допустили, щоб водій заволодів зброєю, та затримали його.
Відносно кермувальника склали адмінпротокол за статтею 130 (Керування транспортними засобами у стані сп'яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Також слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 342 (Опір працівникові правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.
Досудове розслідування триває.
ДТП за участю священника у Чернівецькій області
ДТП за участю священника у Чернівецькій області
Читайте: У Чернівцях святкують Яблучний Спас за старим стилем - ФОТОФАКТ