русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  19 серпня 2024 07:15 

На Буковині п'яний священник врізався у стовп, побив патрульну і намагався забрати у неї зброю - фото

підтримай автора: оригінал
11
10.5k
0
Поліцейські Буковини затримали нетверезого чоловіка, який скоїв ДТП та чинив опір правоохоронцям. Порушником-керманичем вантажівки виявився священнослужитель. "Драгер" показав перевищення допустимої норми алкоголю в крові у майже 10 разів.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua
18 серпня у селі Молниця Герцаївської громади Чернівецького району водій вантажівки врізався у дорожній стовп. Після цього чоловік утік із місця ДТП на своєму транспорті.
На розшук порушника скерували наряди поліції. На одній із трас області розшукувану вантажівку КАМАЗ зупинили.
Під час спілкування із 42-річним водієм поліцейські помітили у нього явні ознаки сп’яніння та запропонували пройти відповідний тест на місці. Результат алкотестеру "Драгер" показав 1,94 проміле.
Під час складання адміністративних матеріалів водій почав себе агресивно поводити, чинити опір працівниці патрульної поліції: завдав тілесних ушкоджень та намагався заволодіти її вогнепальною зброєю. Поліцейську госпіталізували до медичного закладу.
Правоохоронці не допустили заволодіння зброєю та затримали чоловіка у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.
Відносно порушника складений адміністративний протокол за статтею 130 (Керування транспортними засобами у стані сп'яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Також слідчі поліції внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 342 (Опір працівникові правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.
Досудове розслідування триває.
Редактор: Галина Олійник
19-08-2024, 07:15