русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  18 серпня 2024 02:00 

Пономарьов розповів, як його кохана реагує на чутки про роман із буковинкою Яремчук

підтримай автора: оригінал
15
4.3k
0
Український співак Олександр Пономарьов нещодавно розповів про нові стосунки. І хоч ім'я своєї обраниці він не називає, проте розповів, як вона реагує на плітки про роман зі співачкою Марією Яремчук.
Не секрет, що подейкували, нібито між Пономарьовим та донькою Назарія Яремчука більше, ніж просто дружні стосунки та дуетні пісні. Ба більше, були припущення, що саме від Олександра дівчина у травні народила первістка.
Та згодом він зізнався, що став лише хресним батьком для малюка і не розуміє, звідки з'явилися такі чутки. Щоправда, його справжня кохана розуміє все і з гумором реагує на приписані романи.
"Сміються всі", - прокоментував лаконічно співак у проєкті "Ранок у великому місті".
Що відомо про особисте життя Олександра Пономарьова
Першою дружиною Олександра Пономарьова була продюсерка Олена Мозгова. Вони прожили разом у шлюбі 10 років. У пари в 1998 році народилася спільна донька Євгенія, а також співак займався вихованням доньки дружини від попередній стосунків.
Згодом подружжя розлучилося, а Пономарьов зіграв весілля з Вікторією Мартинюк. У 2007 році у них народився син Олександр. Та через деякий час пара теж розлучилася.
Після цього артист приховує своє особисте життя. Він зазначив, що є забобонною людиною, тому вважає, що щастя любить тишу.
Редактор: Галина Олійник
18-08-2024, 02:00