русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  09 серпня 2024 23:11 

Породичалися: Олександр Пономарьов прокоментував народження первістка у співачки Марії Яремчук

підтримай автора: оригінал
14
9.8k
0
Як відомо, у травні Яремчук вперше стала мамою. У зірки народився син.
Марія останнім часом веде закритий спосіб життя і не говорить про особисте. Не секрет, що Пономарьову та співачці багато років приписували роман. Відтак, шанувальники припускали, що батьком новонародженого сина Марії є Олександр.
За словами артиста, коли він вперше побачив подібну інформацію в мережі, був дуже здивований. Він не розумів, як реагувати на це і незручно почувався перед обранцем Яремчук.
"Цікаво, батьком став… П'ять років Марічку не бачив, а скільки почув про себе нового! Я навіть не знаю, як реагувати на це, бо мені незручно перед чоловіком Марічки", – поділився знаменитість.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Найбільша радість у житті": співачка з Чернівців вперше прокоментувала своє материнство
Водночас Пономарьов зізнався, що все ж став батьком сина Марії Яремчук, але хрещеним. Олександр розповів, що Марія зателефонувала йому і запропонувала породичатися.
"Марічка запросила мене в хресні. Я хрещеним батьком став її дитини. От така історія", – додав виконавець.
До слова, Марія – донька першої української попзірки Назарія Яремчука. Вона пішла стопами легендарного співака і також стала артисткою. Свій шлях Яремчук розпочала з участі в проєкті "Голос країни", а пізніше представляла Україну на Євробаченні у 2014 році. Серед найвідоміших пісень зірки "Ти в мені є", "Назавжди", "Тебе я знайду".
Редактор: Людмила Осадчук
9-08-2024, 23:11