русский корабльнахуй
 
Новини України  16 серпня 2024 09:35 

Горіховий Спас 2024: красиві листівки та привітання зі святом

підтримай автора: оригінал
9
946
0
Низку серпневих Спасів замикає Горіховий Спас. У церковному календарі свято називається Перенесення нерукотворного образу Ісуса Христа, і цьогоріч його відзначають уже за новим стилем. Розповідаємо, коли Горіховий Спас і як привітати з цим торжеством рідних і близьких.
Якого числа Горіховий Спас за новим календарем
2023 року Православна церква України перейшла на новий календарний стиль - усі дати неперехідних свят зсунулися на 13 днів раніше. Тому Горіховий Спас у 2024 році віряни відзначають 16 серпня. Але для тих, хто дотримується старого стилю, дата залишилася колишньою - 29 серпня.
Горіховий Спас - привітання
Непомітно прокотилось літо,
Скоро осінь гляне розмаїто…
У садах плоди висять налиті -
Груші й яблуні всі соковиті!
Побажаю, щоб були ви ситі,
І веселі, працьовиті!
Ласкою Божою обвиті,
Не даремно щоб роки були прожиті…
З Горіховим Спасом!
***
Вітаю з Горіховим Спасом! Нехай це свято принесе силу і міцну, як горіх, віру у вашу родину. Нехай у вашій оселі панують добробут і мир. Бажаю здоров'я, благодіянь, чистоти душі та радості серця.
***
З Горіховим Спасом вітаю!
Міцного здоров'я бажаю!
Хлібний Спас добро несе -
Нехай збудеться усе!
Зі святом, будьте здорові!
***
Зі святом! Нехай ніколи не пустують Ваші столи, щоб мир і затишок у домі панували. Бажаю родинного тепла, а вогнище, щоб гріло щастям. Благополуччя і міцної, як шкаралупа горіха, волі!
***
Спас насипав нам горішків,
Ще добра й достатку трішки.
Хай встигає хліб і зерня.
Й щастя буде немізерним!
***
Вітаю з Горіховим Спасом і бажаю міцного здоров'я, як горіхова шкаралупа, добрих справ у житті та Божої благодаті. Нехай твоя душа завжди знаходить порятунок у милосерді, нехай твій шлях по життю буде світлим і радісним, нехай йдеться тобі по ньому легко й вільно, ніби по горіховому гаю.
***
З Горіховим Спасом вітаю!
Здоров´я й достатку бажаю!
Врожаю нашому краю!
Краси всім куточкам - полю та гаю!
***
Бажаю вам світла і тепла! Нехай вашу дорогу завжди освітлює сонце. Ваші близькі завжди підтримують вас. З вами Бог. З Горіховим Спасом!
***
Нехай хліб нового врожаю буде смачним для тебе і твоїх близьких. Нехай Господь береже тебе і ти будеш завжди здоровий і веселий. Від щирого серця вітаю тебе з цим світлим святом і бажаю світла в душі, добра і миру в домі, щастя і успіху в житті! З Горіховим Спасом!
Горіховий спас - листівки
Редактор: Аліна Книжник
16-08-2024, 09:35