русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  15 серпня 2024 23:00 

Депутати Чернівецької міськради підтримали рішення колеги скласти повноваження

підтримай автора: оригінал
9
1.8k
0
Депутати Чернівецької міськради підтримали проєкт рішення про дострокове складення повноважень депутата Сергія Козака.
Голосування відбулося на позачерговій сесії міськради сьогодні, 15 серпня, пише molbuk.ua
За проголосувала більшість, лише один депутат утримався.
Кореспондентка molbuk.ua намагалася з'ясувати у депутатів фракції "Команда Михайлішина", хто замінить Сергія Козака. Там відповіли, що наразі ще визначаються із кандидатурою.
Раніше Сергій Козак розповів molbuk.ua, чому вирішив достроково скласти повноваження.
Що відомо про Сергія Козака:
Сергій Козак - учасник АТО, отримав поранення, через яке мало не втратив ногу.
Зокрема, як пише Укрінформ, увечері 22 червня 2014 року десантники потрапили у засідку поблизу села Долина на Донеччині.
Колона рухалася зі Слов’янська на місце постійної дислокації. Головний удар прийняв на себе екіпаж першого БТР, в якому був старший сержант Сергій Козак із вісьмома десантниками. Кинута ворожа граната зачепила його, бо він сидів спереду на командирському місці. Навіть з важко пораненою ногою, яка висіла лише на клаптику шкіри, Сергій продовжував віддавати накази і вести вогонь.
Також Сергій Козак у 2020 році пройшов до міськради від фракції "Команда Михайлішина". Був членом комісії з питань економіки, підприємництва, інвестицій та туризму.
Які депутати Чернівецької міськради раніше склали свої повноваження:
27 червня свої повноваження склав депутат фракції "Рідне місто" Володимир Бешлей. Його замінила Аліна Яковець, яка працює косметологом.
У лютому повноваження склав депутат фракції "Народний контроль" Олександр Швець. Його замінила приватна підприємиця Наталія Пшебишевська.
На сесії міської ради Чернівців 28 вересня 2023 року представили двох нових депутаток – Ірину Добровольську та Людмилу Сідлецьку. Вони замінили колишнього депутата Віталія Михайлішина від фракції "Команда Михайлішина" та Тетяну Шепелько від "Пропозиції.
10 листопада 2022 року на сесії Чернівецької міської ради депутати проголосували за припинення повноважень двох депутатів від фракції "Народний Контроль" - Михайла Яринича та Івана Гончарюка. Замість них до ради зайшли Валентин Шевчук та Віталій Смандич.
Також у листопаді 2022 року стало відомо, що депутатка Чернівецької міської ради від фракції "Єдина Альтернатива" Наталія Дембіцька складає свої депутатські повноваження. Її замінила лікар-гінеколог Катерина Гуменна.
Редактор: Галина Олійник
15-08-2024, 23:00