русский корабльнахуй
 
Культура  14 серпня 2024 21:39 

У Чернівцях виступить легендарний гурт Ляпіс Трубєцкой на підтримку 57-ї бригади ЗСУ

підтримай автора: оригінал
14
897
0
«ВОЇНАМ СВІТЛА» – гурт «Ляпіс Трубєцкой» їде у тур Україною з концертами на підтримку ЗСУ. У Чернівцях гурт виступить 8 вересня 2024 року, о 19:00 у "Літньому театрі".
Легендарна пісня «Ляпіса Трубєцкого» «Воїни світла” стала гімном боротьби за свободу та незалежність Революції Гідності», а пізніше - і Українсько-російської війни! Концерти тура присвячуються всім воїнам світла – захисникам, які боронять Україну, відстоюють свободу, незалежність українського народу і демократію.
Кошти з цього туру будуть спрямовані на потреби 57-ї бригади, підрозділу «ГРІМ», де з першого дня повномасштабного вторгнення воює рідний брат дружини Сергія Міхалка.
За останні роки багато найкращих пісень ляпісів було перекладено українською. У перекладі взяли участь Сергій Жадан та Юрій Строкань. Серед перекладених хітів: «Воїни світла», «Гаррі», «Грай», «Наша возьме», «Євпаторія», «Яблуні», «Капітал», «Сталевий», «Африка» та інші. Тож, програма буде складатись з пісень українською та рідною білоруською!
Сергій Міхалок понад 10 років бореться з режимами Путіна та Лукашенка з гуртом «Ляпіс Трубєцкой», а потім і «BRUTTO NOSTRA». Їхні пісні, кліпи, інтерв’ю, слова підтримки спрямовані проти імперіалізму та деспотизму двох тиранів. Вони проповідують антилукашизм і антипутінізм під час своїх виступів у Європі та Північній Америці.
З 2010 року "Ляпіс Трубєцкой” увійшов до чорного списку рок-гуртів Білорусі, а з 2015 року – Російської Федерації. Тоді ж Сергій і частина музикантів переїхали в Україну. Нещодавно Сергій Міхалок та 3 його сина отримали українське громадянство!
У березні 2022 року після 8-ми річної паузи, гурт «Ляпіс Трубєцкой» оголосив про відновлення діяльності й вирушив у світовий благодійний тур. За ці 2,5 роки гурт дав близько 120 концертів у Європі, Америці та Канаді.
Кошти, зібрані на концертах, були спрямовані на гуманітарну допомогу й ЗСУ: допомогу переселенцям у БФ «За Луганщину», дрони DJI Mavic, FPV дрони, генератори, авто, амуніцію та іншу необхідну допомогу для: окремої механізованої бригади А 73/24, 57 бригади, Лисичанської ТРО, поліції Луганської області, прикордонників.
Музика ляпісів завжди обʼєднує сміливих, чесних і справжніх! Їх пісні стають не просто гарними спогадами, а потужним зарядом енергії, що надихає на боротьби за свободу та перемогу!
Приходьте підтримати ЗСУ і заспівати разом улюблені бойовики ляпісів!
Квитки: https://chernivtsi.karabas.com/ua
Міста туру:
1 вересня - Київ
2 вересня - Одеса
6 вересня - Умань,
8 вересня - Чернівці