русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  08 вересня 2024 09:21 

Сьогодні у Чернівцях виступить "Ляпіс Трубєцкой": концерт відбудеться на підтримку ЗСУ

підтримай автора: оригінал
7
1.2k
0
Сьогодні, 8 вересня, у Чернівцях із концертом "Воїнам світла" виступить гурт "Ляпіс Трубєцкой".
Виступ відбудеться у Літньому театрі. Початок - о 19.00, повідомляють в афіші, пише molbuk.ua
Музиканти вирушили в тур Україною із концертами на підтримку ЗСУ.
Легендарна пісня "Воїни світла" стала гімном боротьби за свободу та незалежність Революції Гідності, а пізніше – і українсько-російської війни!
Концерти туру присвячуються всім воїнам світла – захисникам, які боронять Україну, відстоюють свободу, незалежність українського народу і демократію.
Кошти з цього туру будуть спрямовані на потреби тактичного підрозділу особливого призначення “Г.Р.І.М.” у складі 41-ї ОМБр ЗСУ, де з першого дня повномасштабного вторгнення воює рідний брат дружини Сергія Міхалка.
За останні роки багато найкращих пісень ляпісів було перекладено українською. У перекладі взяли участь Сергій Жадан та Юрій Строкань. Серед перекладених хітів: “Воїни світла”, “Гаррі”, “Грай”, “Наша возьме”, “Євпаторія”, “Яблуні”, “Капітал”, “Сталевий”, ”Африка” та інші. Тож програма складається із пісень українською та рідною білоруською.
Сергій Міхалок понад 10 років бореться з режимами Путіна та Лукашенка з гуртом “Ляпіс Трубєцкой”, а потім і “BRUTTO NOSTRA”. Їхні пісні, кліпи, інтерв’ю, слова підтримки спрямовані проти імперіалізму та деспотизму двох тиранів. Вони проповідують антилукашизм і антипутінізм під час своїх виступів у Європі та Північній Америці.
З 2010 року “Ляпіс Трубєцкой” увійшов до чорного списку рок-гуртів Білорусі, а з 2015 року – Російської Федерації. Тоді ж Сергій і частина музикантів переїхали в Україну. Нещодавно Сергій Міхалок та троє синів отримали українське громадянство.
У березні 2022 року після 8-ми річної паузи гурт "Ляпіс Трубєцкой" оголосив про відновлення діяльності й вирушив у світовий благодійний тур.
За ці 2,5 роки гурт дав близько 120 концертів у Європі, Америці та Канаді. Кошти, зібрані на концертах, були спрямовані на гуманітарну допомогу й ЗСУ. Також допомогу переселенцям у БФ "За Луганщину", дрони DJI Mavic, FPV дрони, генератори, авто, амуніцію та іншу необхідну допомогу для окремої механізованої бригади А 73/24, 57 бригади, Лисичанської ТРО, поліції Луганської області, прикордонників.
Придбати квиток можна за посиланням. Вартість - від 490 до 1490 гривень.
Редактор: Галина Олійник
8-09-2024, 09:21