русский корабльнахуй
 
Останні новини  14 серпня 2024 12:03 

Все під товстим шаром пилу - як у Чернівцях ремонтують вулицю Сторожинецьку - ФОТО

підтримай автора: оригінал
12
-
0
Чернівчани питають, коли дороблять ділянку вулиці Сторожинецької, яка все навкруги вкриває пилом. У міській раді відповіли, що ремонт скоро закінчать, але точних термінів не назвали.
Вчора до сайту 0372.ua звернулася читачка з зі скаргою на те, у Чернівцях вже не перший місяць ремонтують вулицю Сторожинецьку. Там лишається незаасфальтованою ділянка, від якої пил розноситься навкруги і щільним шаром вкриває все в квартирах, у магазинах на вулиці тощо.
"На перехресті Героїв Майдану та Сторожинецької 1,5 місяця тому було знято дорожнє покриття, і розпочалися ремонтні роботи. Велике дякуємо Адміністрації міста за покращення покриття дороги до вулиці Канівської.
Проте, на початку вулиці Сторожинецької залишилася ділянка дороги без покриття. Саме тут розташовані медичні центри, аптеки, продуктові магазини та житлові будинки. Це практично центр міста, де рух транспорту дуже інтенсивний. Від автобусів, вантажівок та маршруток піднімається стільки пилу, що жити в таких умовах стало нестерпно. У продуктових магазинах полиці вкриваються шаром пилу за лічені хвилини. Працівники магазинів постійно борються з цим пилом. Крім того, на початку вулиці є автобусні зупинки. Люди, що чекають на транспорт, опиняються під товстим шаром пилу.
Через ці ремонтні роботи наші житлові будинки вже потребують повторного ремонту. Усі стіни вкриті брудом і пилом. Це викликає велике роздратування.
Просимо Адміністрацію міста звернути на нашу проблему увагу та знайти тимчасове рішення. Можливо, можна покрити цю ділянку дороги старим асфальтом, щебенем або хоча б регулярно поливати водою (МіськШЕП розташований всього за 300 метрів)", - пише жителька Чернівців.
Також читачка надіслала нам фото як підтвердження своїх слів:
Вулиця Сторожинецька під шаром пилу
Вулиця Сторожинецька під шаром пилу
Підписуйтесь на наш Instagram
Це звернення ми адресували Чернівецькій міській раді. Там у пресслужбі нам відповіли наступне:
"Поточний ремонт частини Сторожинецької майже на фінальному етапі. Асфальтування дорожнього покриття виконано на 80% (нижній і верхній шари), встановлено бордюри, замінено аварійні опори та сплановано зелені зони.
Під час робіт виявили критичну зношеність частини магістрального водогону, а саме в районі вулиці Черемшини. Ремонт на цій ділянці закінчимо вже після заміни труб водопостачання.
Це відбудеться найближчим часом. Сьогодні відбудуться перемовини з підрядною організацією та міськШЕП щодо поливання даної ділянки дороги де ще не здійснено асфальтування"
Читайте: На вулиці Ольги Кобилянської ремонтують фасад будинку - фотофакт