русский корабльнахуй
 
Кримінал  12 серпня 2024 11:07 

На Вижниччині п’яний водій «Mitsubishi Lancer» збив на смерть пішохода і втік. Його спіймали...

підтримай автора: оригінал
12
883
0
Вчора, 11 серпня, у Вижницькому районі водій легковика наїхав на пішохода та покинув місце дорожньо-транспортної пригоди не повідомивши про це відповідні служби. У результаті аварії 57-річний буковинець отримав травми, несумісні з життям. Буковинські поліцейські оперативно розшукали та затримали кермувальника, причетного до скоєння автопригоди.
До поліції надійшло повідомлення про те, що в с. Чорногузи невстановлений водій, ймовірно, керуючи автомобілем «Mitsubishi Lancer» допустив наїзд на пішохода і втік з місця події. Від отриманих тілесних ушкоджень внаслідок ДТП, 57-річний місцевий житель помер на місці події. Тіло загиблого поліцейські направили на судово-медичну експертизу.
Як повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, для розшуку водія та транспортного засобу, причетного до скоєння наїзду було орієнтовано наряди поліції Чернівецької області.
За результатами оперативно-розшукових заходів, поліцейські встановили місцезнаходження автомобіля, на якому були пошкодження, характерні для дорожньо-транспортної пригоди та особу водія. Ним виявився 23-річний житель с. Коритне. Правоохоронці з’ясували, що на момент скоєння ДТП кермувальник перебував у стані алкогольного сп’яніння.
Співробітники поліції затримали водія у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.
Порушено кримінальне провадження, транспортний засіб вилучено.
Досудове розслідування триває.