русский корабльнахуй
 
Кримінал  17 червня 2024 11:58 

В Іспасі п’яний водій «Audi» на смерть збив жінку і утік, хоча міг врятувати. Злочинця знайшли

підтримай автора: оригінал
20
840
0
Допустивши наїзд на жінку-пішохода, кермувальник не викликав правоохоронців та лікарів, а покинув місце дорожньо-транспортної пригоди. Співробітники поліції Вижницького РВП оперативно розшукали та затримали чоловіка, причетного до скоєння автопригоди з летальним наслідком.
Учора ввечері, 16 червня, до поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Іспас Вижницького району невідомий водій автомобіля «Audi» скоїв наїзд на 77-річну жінку-пішохода та втік з місця події. Потерпілу без свідомості лікарі доправили до медичного закладу, де під час надання їй невідкладної допомоги вона померла.
Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що до вчинення автопригоди, причетний 65-річний житель Вижницького району.
Попередньо співробітники поліції встановили, що водій на момент вчинення автопригоди був в стані алкогольного сп’яніння.
Поліцейські затримали злочинця, а автомобіль «Audi-80» вилучили та помістили на арешт майданчик.
Тіло загиблої правоохоронці відправили на проведення судово-медичної експертизи.
За фактом ДТП слідчі поліції порушили кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 286-1 ККУ. Санкція статті передбачає покарання на строк до десяти років позбавлення волі.