русский корабльнахуй
 
Новини  11 серпня 2024 13:00 

У селі Чорнівка сталася моторошна ДТП у якій загинув мотоцикліст

підтримай автора: оригінал
6
-
-
Учора, 10 серпня, в селі Чорнівка внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 22-річний мотоцикліст отримав травми, не сумісні з життям. За цим факом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Для з’ясування обставин автопригоди на місці події працювали співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області, слідчо-оперативна група Чернівецького райуправління поліції та патрульні поліцейські.
Попередньо правоохоронці встановили, що 22-річний водій мотоцикла “Venom”, не впорався з керуванням, допустив з’їзд транспортного засобу в кювет з подальшим перекиданням.
У результаті ДТП мотоцикліст, отримав численні тілесні ушкодження та помер на місці події. Тіло загиблого поліцейські направили на проведення судово-медичної експертизи.
За фактом аварії слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.