русский корабльнахуй
 
Новини  11 серпня 2024 13:00 

У селі Чорнівка в моторошній ДТП загинув мотоцикліст

підтримай автора: оригінал
7
4k
0
22-річний водій мотоцикла «Venom» не впорався з керуванням, зʼїхав у кювет і перекинувся Учора, 10 серпня, в селі Чорнівка внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 22-річний мотоцикліст отримав травми, не сумісні з життям. За цим факом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.
Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Попередньо правоохоронці встановили, що 22-річний водій мотоцикла «Venom», не впорався з керуванням, допустив з’їзд транспортного засобу в кювет з подальшим перекиданням.
У результаті ДТП мотоцикліст, отримав численні тілесні ушкодження та помер на місці події. Тіло загиблого поліцейські направили на проведення судово-медичної експертизи.
За фактом аварії слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Поліцейські закликають водіїв двоколісних транспортних засобів неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, а також подбати про належне екіпірування. Бережіть себе і не наражайте на небезпеку оточуючих!