русский корабльнахуй
 
Скандали  10 серпня 2024 13:16 

Митрополит Московського патріархату Лонгін (Михайло Жар) потрапив у ДТП на Буковині, – газета "Час". Поліція повідомила подробиці про аварію

підтримай автора: оригінал
11
5.4k
10
9 серпня на Буковині сталася дорожньо-транспортна пригода за участю митрополита УПЦ (МП) Лонгіна (Михайла Жара).
Про це стверджує “Духовний фронт України” з посиланням на чернівецьке видання “ЧАС”.
Згідно з інформацією джерела, автомобіль Lexus, яким керував митрополит, з’їхав із залізничного переїзду в селі Струмок, що приблизно за 25 км від місця проведення богослужіння. В автомобілі, крім водія, перебували інші священнослужителі.
Видання “ЧАС” припускає, що водій міг перебувати у стані алкогольного сп’яніння. Внаслідок аварії постраждали пасажири транспортного засобу, а сам митрополит Лонгін опинився в реанімації. Точний стан здоров’я постраждалих наразі невідомий.
Офіційно обласна пресслужба поліції повідомила наступне:Ще одна автопригода, в якій травмувалися двоє буковинців, трапилася в селі Струмок. Наразі за всіма фактами ДТП поліцейські проводять досудові розслідування та встановлюють всі обставини. Також цього дня співробітники поліції задокументували ще одну ДТП в адміністративних межах села Струмок.
На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення № 1 (м. Сокиряни) Дністровського райвідділу поліції. Поліцейські попередньо з’ясували, що 22-річний житель села Молниця, керуючи автомобілем «Lexus», не впорався з керуванням, допустив з’їзд автомобіля в кювет.
У результаті дорожньо-транспортної пригоди водій та його 58-річний пасажир отримали тілесні ушкодження, лікарі госпіталізували потерпілих до медичного закладу”.
Офіційного підтвердження інформації від представників УПЦ (МП). Ситуація потребує подальшого уточнення деталей, - йдеться у публікації.
Словом, як часто відбувається з московськими попами: “Попиздувалимухизвікон”…