русский корабльнахуй
 
Останні новини  11 серпня 2024 11:22 

Буковинський митрополит УПЦ МП потрапив у ДТП, – ЗМІ

підтримай автора: оригінал
8
-
0
Поліція Чернівецької області повідомляє, що 9 серпня у селі Бочківці, в результаті зіткнення мотоцикла з автомобілем, травмувався неповнолітній кермувальник двоколісного транспортного засобу. Цього ж дня в селі Старі Бросківці сталася летальна аварія, внаслідок якої загинув 42-річний місцевий житель. Ще одна автопригода, в якій травмувалися двоє буковинців, трапилася в селі Струмок.
В одному з цих ДТП учасником був доволі відомий на Буковині митрополит УПЦ МП Лонгін, - пише 24 канал з посиланням на Релігійну Правду.
За інформацією зі ЗМІ (які посилаються на джерела в правоохоронних органах Чернівецької області) Лонгін разом з іншими священнослужителями Банченського Свято-Вознесенського чоловічого монастиря УПЦ МП святкували цілителя Пантелеймона.
Після цього Лонгін сів у Лексус, що належить керівнику клініки Св.Луки при Банченському монастирі священнику Тодору Мігаєсі. Але далеко від’їхати не вдалося – за 25 км водій не впорався з керуванням і злетів на узбіччя з залізничного переїзду в селі Струмок.
В поліції щодо інциденту пишуть:
"Поліцейські попередньо з’ясували, що 22-річний житель села Молниця, керуючи автомобілем «Lexus», не впорався з керуванням, допустив з’їзд автомобіля в кювет.
У результаті дорожньо-транспортної пригоди водій та його 58-річний пасажир отримали тілесні ушкодження, лікарі госпіталізували потерпілих до медичного закладу".
До речі, орієнтовно такого віку й Лонгін (Михайло Жар), який є митрополитом УПЦ МП та до 2023 року – намісник Банченського Свято-Вознесенського чоловічого монастиря УПЦ МП, де у 2023 році СБУ проводила обшуки, - зазначає 24 канал.
Підписуйтесь на наш Instagram
Наразі сайт міста Чернівці 0372 не може підтвердити або спростувати цю інформацію. Стежте за нашими майбутніми матеріалами, ми спробуємо з'ясувати, що ж насправді сталося.
Читайте:Впав чи вдарили - що з обличчям скандального митрополита Лонгина
Скандал з монастирем у Банченах: як чернівчанина погрожували вбити