русский корабльнахуй
 
Чернівці  09 серпня 2024 10:38 

«Викрадення чоловіка в Хотині»: у Чернівецькому ОТЦК та СП прокоментували ситуацію

підтримай автора: оригінал
8
1.6k
0
Фото: фейсбук/ Таня Небоженко
Інформація, що поширюється у соцмережах та оприлюднена у ЗМІ про начебто «викрадення представниками ТЦК та СП в Хотині чоловіка не відповідає дійсності», зазначають в обласному військкоматі.
Сторінками у фейсбуці шириться допис щодо викрадення чоловіка у Хотині. Авторка посту, Таня Небоженко, просить небайдужих допомогти знайти людину та зазначає, що в Хотинському територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки викрадають чоловіків, забирають у них мобільні телефони, перешкоджають спілкуванню з родичами. Відповідний допис з'явився у фейсбук надвечір 8 серпня.
А вже вранці 9 серпня Служба зв'язків з громадськістю Чернівецького ОТЦК та СП прокоментувала цей випадок, пише Медіа агентство АСС.
За інформацією Чернівецького ОТЦК та СП, громадянин, про якого йдеться в повідомленні, є військовозобов'язаним, який під час перевірки на блок-посту не надав уповноваженим особам військово-облікові документи:
«Чоловік був доставлений правоохоронцями до ТЦК та СП для уточнення даних і проходження військово-лікарської комісії.
Підстав для відстрочки громадянин не мав, ВЛК був визнаний придатним до військової служби».
Протиправних дій з боку представників ТЦК та СП стосовно громадянина не вчинялось, зазначають у Службі зв'язків з громадськістю.
Як стало відомо, чоловіка, про якого йдеться, вже направили для підготовки до навчального центру.