русский корабльнахуй
 
Новини  25 травня 2024 15:48 

У Чернівецькому ТЦК прокоментували інцидент з викраденням волонтера

підтримай автора: оригінал
20
14.5k
0
Чоловіка визнали придатним до військової служби та направили на підготовку У Чернівецькому ОТЦК та СП повідомили про скандал в мережі про начебто «викрадення представниками ТЦК волонтера»
Про це повідомляє служба зв'язків з громадськістю Чернівецького ОТЦК та СП.
"Стосовно інформації, що поширюється в соцмережах про начебто "викрадення представниками ТЦК та СП волонтера" повідомляємо наступне:
Громадянин, про якого йдеться в повідомленні, є військовозобов'язаним, який не надав військово-облікові документи під час перевірки на блок-посту.
Підстав для відстрочки громадянин не має. Він був запрошений до ТЦК та СП для уточнення даних і проходження військово-лікарської комісії. Громадянин визнаний придатним до військової служби та направлений для підготовки до навчального центру".
Під час перебування в ТЦК та СП чоловік спротиву не чинив. Протиправних дій з боку представників ТЦК та СП стосовно громадянина не було", - йдеться у повідомленні.
У центрі комплектування нагадують, усі військовозобов’язані мають оновити свої дані і при наявності причин на отримання відстрочки надати відповідні документи до ТЦК та СП.
Нагадаємо, буковинка написала до поліції заяву про незаконне утримання в ТЦК її родича.
Зазначимо, після реєстрації в Резерв+ вас викличуть повісткою, або звʼяжуться іншим способом - ТЦК.
Зауважимо, у ТЦК розповіли, які документи мають носити з собою військовозобов’язані.