русский корабльнахуй
 
Україна  08 серпня 2024 20:21 

Понад 40 тисяч українців сформували військово-обліковий документ через «Дію»

підтримай автора: оригінал
11
754
0
Ілюстративне фото з відкритих джерел
Портал «Дія» запустив сервіс для формування військово-облікового документа онлайн. За тиждень понад 40 000 українців скористалися цією послугою, отримавши документ з QR-кодом, що має юридичну силу.
Більше ніж 40 тисяч українців сформували військово-обліковий документ на порталі Дія з початку запуску сервісу, повідомили у четвер, 8 серпня, у пресслужбі Дії, передає Медіа агентство АСС з посиланням на УНН.
«У життєвих ситуаціях - від працевлаштування на роботу - до проїзду блокпоста потрібен військово-обліковий документ із QR-кодом. Дія потурбувалась, щоб ви могли сформувати документ за кілька кліків на порталі. Тиждень як запустили сервіс - і вже 40 000+ українців сформували документ», - йдеться у повідомленні.
В Дії також розповіли, що за потреби можна його роздрукувати чи зберігати в електронній версії. Адже документ з Дії має таку ж юридичну силу, як і паперовий чи застосунок Резерв+. Це зручно, бо кожен може перевірити коректність інформації в реєстрі Оберіг, зокрема про бронювання, вказали в Дії.
Нагадаймо, щоб отримати документ необхідно: авторизуватись на порталі Дія - сервіс Військово-обліковий документ- Подати заяву - підписати заяву електронним підписом.
Протягом 10 хвилин отримаєте документ у кабінет громадянина, додали в Дії.