русский корабльнахуй
 
Надзвичайні ситуації  08 серпня 2024 12:33 

На Буковині почастішали аварії за участю підлітків. У Кіцмані мікроавтобус "Mercedes Vito" збив юного мотоцикліста

підтримай автора: оригінал
12
562
0
Увечері 7 серпня в місті Кіцмань зіткнулися автомобіль «Mercedes-Benz Vito» з мотоциклом «Lifan». Унаслідок ДТП 16-річний кермувальник мотоцикла отримав тілесні ушкодження. Медики госпіталізували травмованого до лікарні для необхідної допомоги.
Для з’ясування всіх обставин та причин на місці автопригоди працювала слідчо-оперативно група відділення № 2 (м. Кіцмань) Чернівецького райуправління поліції.
Поліцейські попередньо встановили, що 21-річний житель села Шишківці, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz Vito» зіткнувся з мотоциклом «Lifan», під керуванням 16-річного місцевого жителя.
Унаслідок ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження. Лікарі швидкої медичної допомоги госпіталізували його до лікарні для надання допомоги.
Відомості про дорожньо-транспортну пригоду слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікуючою ознакою ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Транспортні засоби правоохоронці вилучили та помістили на арештмайданчик. Досудове розслідування триває.