русский корабльнахуй
 
Новини  08 серпня 2024 11:30 

У Кіцмані поліціянти розслідують обставини ДТП з потерпілим мотоциклістом

підтримай автора: оригінал
15
-
-
Увечері 7 серпня в місті Кіцмань зіткнулися автомобіль «Mercedes-Benz Vito» з мотоциклом «Lifan». Унаслідок ДТП 16-річний кермувальник мотоцикла отримав тілесні ушкодження. Медики госпіталізували травмованого до лікарні для необхідної допомоги.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Для з’ясування всіх обставин та причин на місці автопригоди працювала слідчо-оперативна група відділення № 2 (м. Кіцмань) Чернівецького райуправління поліції.
Поліціянти попередньо встановили, що 21-річний житель села Шишківці, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz Vito» зіткнувся з мотоциклом «Lifan», під керуванням 16-річного місцевого жителя.
Унаслідок ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження. Лікарі швидкої медичної допомоги госпіталізували його до лікарні для надання допомоги.
Відомості про дорожньо-транспортну пригоду слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікуючою ознакою ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Транспортні засоби правоохоронці вилучили та помістили на арештмайданчик. Досудове розслідування триває.