русский корабльнахуй
 
Останні новини  07 серпня 2024 16:08 

Коли у Чернівці повернеться спека і скільки триватиме

підтримай автора: оригінал
10
-
0
Соцмережами та групами в Telegram ходить лякаюча інформація, що у Чернівці повернеться аномальна спека знову. Сайт 0372.ua вирішив перевірити цю інформацію безпосередньо в тих, хто відповідає за прогнози погоди.
У місцевих групах Telegram шириться інформація, що Чернівецьку область знову накриє аномальна спека, яка панувала тут у липні. Чи дійсно її варто очікувати - сайт 0372.ua спитав відділ синоптиків Чернівецького обласного гідрометцентру.
Там розповіли, що до кінця цього тижня очікується суха погода з температурою від +24 до +29 градусів. Лише в пʼятницю 9 серпня очікується заходження холодного фронту. Тож можливі короткочасні дощі і трохи нижча температура від +22 до +27 градусів.
Що стосується спеки, яку всі обговорюють, то, за попередніми прогнозами, після проходження холодного фронту в пʼятницю буде поступове підвищення температури.
Підписуйтесь на наш Instagram
Вже з 13-14 серпня температура підніметься вище +30. Пік температур очікується 15-17 серпня - до +35 градусів.
Температура вище +30 триматиметься до кінця другої декади серпня, тобто до 20-х чисел. Потім поступово температура буде падати.
Але аномальна спека, як в липні, на даний час не очікується. Тому що тоді дійсно був побитий абсолютний температурний рекорд по Чернівцях. Максимум був +37,9 - це вище на дві десяті, ніж минулий рекорд 1946 року у +37,7 градусів.
  • Дощі і помірна спека - погода у Чернівцях на тиждень
  • У яких потягах з Чернівців є кондиціонер
  • Що потрібно їсти під час спеки
  • Які продукти краще не купувати на ринках у спеку