русский корабльнахуй
 
Новини  07 серпня 2024 15:24 

Соціальний день у Світі Велетнів: хто може відвідати парк безкоштовно у Чернівцях

підтримай автора: оригінал
19
212
0
Один день для соціально незахищених категорій населення буде безкоштовним.
У середу, 14 серпня, вхід до парку «Світ Велетнів» буде безкоштовним для соціально незахищених категорій населення. Без оплати потрапити на фестиваль зможуть діти війни, діти сироти, УБД та люди з інвалідністю I-II групи.
Про це «Шпальті» повідомили у тематичному парку казкових персонажів «Світ велетнів».
Пенсіонери отримають знижку на вхід у 25%.
«Всі наші проєкти спрямовані на підтримку морального стану та емоційного здоров’я українців. І хочемо, щоб кожен бажаючий мав змогу потрапити до парку та отримати позитивні емоції. Тож запрошуємо вас у Світ Велетнів за яскравими фото і новими враженнями!», — каже організатор заходу, керівник компанії Universal Park Денис Погорєлко.
Всього у парку представили понад 30 фігур-аніматроніків. Прототипами героїв стали Павло Зібров, Володимир Горянський, Ольга Сумська, Віталій Борисюк, Аліна Паш, LAUD, Анатолій Анатоліч, Михайло Заливако.
Окрім анімованих фігур, для гостей парку передбачені інтерактивні розваги, шоу аніматорів, програма з акторами та спілкування з відвідувачами парку. Атракція розташована у парку імені Шевченка, за адресою: вулиця Садова, 1А та працює з 11:00 до 20:00.
Дивіться також: У Чернівцях працює тематичний парк казкових персонажів «Світ велетнів».