русский корабльнахуй
 
Новини  07 серпня 2024 12:30 

Соціальний день у Світі Велетнів: хто може відвідати парк безкоштовно у Чернівцях

підтримай автора: оригінал
15
1.8k
0
Всього у парку представлено понад 30 фігур-аніматроніків У середу, 14 серпня, вхід до парку Світ Велетнів буде безкоштовним для соціально незахищених категорій населення. Без оплати потрапити на фестиваль зможуть діти війни, діти сироти, УБД та люди з інвалідністю I-II групи. Пенсіонери отримають знижку на вхід у 25%.
Світ Велетнів - це справжній тематичний парк казкових персонажів, головними героями якого є добрі та злі велетні з легенди про Долину Туманів. Всі фігури парку сягають до 5 метрів заввишки, «оживають» за допомогою механізмів аніматроніки. А також розмовляють з гостями голосами відомих акторів, співаків та зірок шоу бізнесу.
«Всі наші проекти спрямовані, в першу чергу, на підтримку морального стану та емоційного здоров’я українців. І ми хочемо, щоб кожен бажаючий мав змогу потрапити до парку та отримати позитивні емоції. Тож запрошуємо вас у Світ Велетнів за яскравими фото і новими враженнями!»,- каже організатор заходу, керівник компанії Universal Park Денис Погорєлко.
Всього у парку представлено понад 30 фігур-аніматроніків. Прототипами героїв стали Павло Зібров, Володимир Горянський, Ольга Сумська, Віталій Борисюк, Аліна Паш, LAUD, Анатолій Анатоліч, Михайло Заливако тощо.
Окрім анімованих фігур, для гостей парку передбачені інтерактивні розваги, шоу аніматорів, програма з акторами та спілкування з відвідувачами парку.
Адреса: парк імені Шевченка (вулиця Садова, 1А)
Часи роботи: з 11:00 до 20:00