русский корабльнахуй
 
Технологічно  06 серпня 2024 00:18 

Google Maps тепер показують, який вигляд мала локація понад століття тому

підтримай автора: оригінал
9
882
0
Фото:Google
Google анонсувала нову функцію Google Maps AR Experience, яка дозволяє переглядати, який вигляд мала та чи інша локація в 1900-х роках.
Про це повідомляє МА АСС з посиланням на nv.ua.
За допомогою інструментів доповненої реальності у Google Maps тепер можна досліджувати місця і їхній історичний контекст.
«Ви можете перенестися в 1900-ті роки, щоб відчути архітектурні концепції Ейфелевої вежі, які так і не були реалізовані, або побачити заміські павільйони Exposition Universelle, які були тимчасово побудовані вздовж Сени для Всесвітньої виставки 1900-х років. Щоб дізнатися більше про ці пам’ятки, перегляньте інтерактивні інформаційні картки, які глибше занурюються в їх історію та культуру», — повідомляє компанія у блозі.
Пізніше цього літа також буде додано можливість «перенестися у часі» ще далі та подивитися на те, як локації виглядали в далекому минулому.
«Ви зможете повернутися ще далі в часі, щоб відчути історично точні переосмислення Парижа XVIII століття в доповненій реальності. Відвідайте Собор Паризької Богоматері, яким він був у 1789 році, та його околиці, дослідіть 3D-відтворення Бастилії Сен-Антуан до Французької революції або огляньте знаменитий Палац Тюїльрі до його знесення сотні років тому», — наводить приклади Google.
Нова функція Google Maps / Фото: Google
Нові функції доступні під час перегляду локації у Google Street View. Вони були розроблені у співпраці Google Arts & Culture та Ubisoft.