Кардіолог Ченг-Хан Чен зробив несподіване відкриття, припустивши, що сир може бути частиною дієти, корисної для серця, якщо його вибирати з розумом, пише dailygalaxy.com.
Хоча сир зазвичай має репутацію продукту з високим вмістом насичених жирів і натрію (обидва з яких можуть збільшити ризик серцево-судинних захворювань), є винятки, які можуть бути корисними за умови вживання в помірних кількостях, йдеться в публікації
Який сир корисний для здоров'я серця
За словами доктора, не всі сири однакові. І один вид сиру особливо може бути частиною збалансованої дієти. доктор Чен рекомендує обирати моцарелу - в ній відносно низький рівень насичених жирів і натрію.
"Моцарела є гарним джерелом білка і кальцію і навіть містить пробіотики, які можуть бути корисними для здоров'я кишківника та імунітету", - заявив лікар.
Вміст білка в моцарелі особливо корисний, оскільки білок необхідний для побудови і відновлення тканин, а також має вирішальне значення для загального стану здоров'я.
Редактор: Євгеній Пірожков
3-08-2024, 10:23