русский корабльнахуй
 
Новини  01 серпня 2024 17:27 

Підробив документ, щоб виїхати за кордон: судитимуть жителя Чернівецького району

підтримай автора: оригінал
13
674
0
Буковинець підробив акт встановлення догляду за дружиною
Підробив документ, щоб виїхати за кордон. На Буковині судитимуть жителя Чернівецького району.
Про це інформує відділ комунікації поліції Чернівецької області.
13 липня цього року на контрольно-пропускному пункті «Красноїльськ», під час проходження митного контролю, 48-річний місцевий житель пред’явив для перевірки начальнику групи паспортного контролю Державної прикордонної служби документ з ознаками підробки.
Під час досудового розслідування співробітники відділення №1 (м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції з’ясували, що чоловік підробив акт встановлення постійного догляду за дружиною, а в подальшому використав його для безперешкодного перетину державного кордону.
Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Сторожинецького відділу Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування, матеріали якого з обвинувальним актом відносно фігуранта скерували до суду.
Буковинцю інкримінують вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 і 4 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. За скоєне фігуранту загрожує до п’яти років позбавлення волі.