русский корабльнахуй
 
Новини  31 липня 2024 20:00 

На Буковині судитимуть «наркодиллера», який розповсюджував наркотичні засоби та психотропи на території регіону

підтримай автора: оригінал
10
-
-
Слідчі поліції зібрали обґрунтовані докази нелегального бізнесу уродженця Чернігівщини. За скоєне чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
У квітні цього року співробітники Управління боротьби з наркозлочинністю ГУНП в Чернівецькій області викрили протиправну діяльність 26-річного уродженця Чернігівської області.
Під час досудового розслідування поліціянти з’ясували, що чоловік незаконно придбав та зберігав наркотичні засоби з метою подальшої реалізації методом «закладок».
В ході проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання фігуранта правоохоронці виявили та вилучили: різні види наркотичних засобів та психотропних речовин, пакувальні засоби, електронні ваги та інші речові докази нелегального бізнесу. Вартість вилучених наркотиків становить понад мільйон гривень.
Відповідно до проведених експертиз, «наркодилер» зберігав з метою збуту у великих розмірах особливо-небезпечні психотропні речовини, обіг яких заборонено в Україні – метилметкатинон та PVP, а також психотроп, обіг якого обмежено – амфетамін.
Слідчі Чернівецького райуправління поліції завершили досудове розслідування, матеріали якого з обвинувальним актом скерували до суду для розгляду. Фігуранту інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.
Процесуальне керівництво здійснювала Чернівецька окружна прокуратура.