русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  31 липня 2024 11:40 

На Буковині судитимуть чоловіка, який заборгував 125 тисяч гривень аліментів

підтримай автора: оригінал
14
1k
0
Буковинця судитимуть за несплату аліментів у сумі майже 125 тисяч гривень, поліцейські завершили розслідування.
Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.
Дізнавачі відділення поліції № 1 (м. Сторожинець) Чернівецького РУП зібрали доказову базу ухилення чоловіком від виконання судового рішення. Відповідно до чинного законодавства, порушнику загрожує виконання громадських робіт, або обмеження волі на строк до двох років.
Під час досудового розслідування співробітники поліції з’ясували, що 38-річний житель села Зруб-Комарівський не виконує судове рішення.
Правоохоронці встановили, що відповідно до рішення Тернопільського міського районного суду Тернопільської області з жовтня 2017 року буковинець зобов’язаний виплачувати аліменти колишній дружині на утримання їхніх малолітніх дітей, 8-річного сина та 9-річної доньки.
Чоловік знав про встановлене судом зобов’язання, однак ігнорував його. Крім цього, поліцейські з’ясували, що буковинець мав змогу заробляти гроші і сплачувати аліменти, адже у вказаний період він на лікуванні та на обліку в центрі зайнятості не перебував. Загалом порушник заборгував жінці майже 125 тисяч гривень.
Дізнавачі поліції під процесуальним керівництвом Сторожинецького відділу Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду. Буковинцю інкримінують вчинення кримінального проступку, передбаченого частиною 1 статті 164 (Ухилення від сплати аліментів на утримання дітей) Кримінального кодексу України.
Редактор: Анна Семьонова
31-07-2024, 11:40