русский корабльнахуй
 
Новини  31 липня 2024 11:20 

Буковинець не сплатив своїм дітям 125 тис. грн аліментів: його судитимуть

підтримай автора: оригінал
14
546
0
Попри зобовʼязання суду, чоловік не сплачував кошти на доньку та сина Буковинця судитимуть за несплату аліментів у сумі майже 125 тисяч гривень: поліцейські завершили розслідування. Відповідно до чинного законодавства, порушнику загрожує виконання громадських робіт, або обмеження волі на строк до двох років.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.
«Під час досудового розслідування співробітники поліції з’ясували, що 38-річний житель села Зруб-Комарівський не виконує судове рішення. Правоохоронці встановили, що відповідно до рішення Тернопільського міського районного суду Тернопільської області з жовтня 2017 року буковинець зобов’язаний виплачувати аліменти колишній дружині на утримання їхніх малолітніх дітей, 8-річного сина та 9-річної доньки», - йдеться у дописі.
Чоловік знав про встановлене судом зобов’язання, однак ігнорував його. Крім цього, поліцейські з’ясували, що буковинець мав змогу заробляти гроші і сплачувати аліменти, адже у вказаний період він на лікуванні та на обліку в центрі зайнятості не перебував. Загалом порушник заборгував жінці майже 125 тисяч гривень.