русский корабльнахуй
 
Новини  29 липня 2024 10:25 

В Оршівцях водійка автомобіля «Skoda Octavia» збила на смерть велосипедиста

підтримай автора: оригінал
13
1.5k
0
Правоохоронці затримали кермувальницю, триває досудове розслідування
Учора, 28 липня, в Оршівцях внаслідок наїзду легковика 55-річний велосипедист отримав травми, не сумісні з життям. За цим факом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.
Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Попередньо поліцейські встановили, що 30-річна водійка автомобіля «Skoda Octavia» допустила наїзд на 55-річного велосипедиста, який раптово виїхав на зустрічну смугу руху.
У результаті ДТП велосипедист, житель с. Оршівці отримав численні тілесні ушкодження та помер на місці події. Тіло загиблого поліцейські направили на судово-медичну експертизу.
Правоохоронці затримали кермувальницю в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу.
За фактом аварії слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Поліцейські закликають громадян неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху. Бережіть себе і не наражайте на небезпеку оточуючих!