русский корабльнахуй
 
Новини  20 серпня 2024 14:02 

Загинули троє людей, серед яких чернівчанин: біля Франківська 17-річна водійка вчинила ДТП

підтримай автора: оригінал
11
6.8k
0
Внаслідок страшної аварії обидва водії загинули. Хлопець, який був у авто з неповнолітньою водійкою помер у кареті швидкої
У понеділок, 19 серпня, на трасі Н-09 Мукачево – Львів поблизу села Тязів на Прикарпатті внаслідок зіткнення двох легкових автомобілів загинули троє людей. До ліквідації наслідків ДТП залучили 18 рятувальників та 4 одиниці техніки. За інформацією правоохоронців, ДТП з трьома загиблими влаштувала 17-річна водійка Opel Insignia, виїхавши на зустрічну смугу. У дівчини не було водійського посвідчення та права керувати автомобілем.
Як повідомили у поліції 20 серпня, 17-річна жителька Галича на Opel Insignia, обганяючи автомобіль, перетнула осьову лінію розмітки і виїхала на зустрічну смугу, де зіткнулася з Škoda Octavia під керуванням 35-річного мешканця Чернівців.
«Внаслідок ДТП обидва водії загинули на місці події. Пасажир автомобіля Opel Insignia, 2004 року народження – мешканець Галича, помер у кареті швидкої медичної допомоги. А пасажирку Škoda Octavia, 1993 року народження – мешканку Вінниці, госпіталізували», – розповіли правоохоронці.