русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  24 липня 2024 19:59 

Звертають увагу на все: у Чернівцях фахівці перевіряють дитячі садки

підтримай автора: оригінал
14
2.5k
0
У Чернівцях триває об’їзд закладів дошкільної освіти щодо підготовки до нового навчального року та опалювального сезону.
Про це повідомляє управління освіти.
Фахова комісія розпочала працювати у дитячих садочках з понеділка і завершить перевірку наступного понеділка. Відтак розпочнеться об’їзд гімназій та ліцеїв і закладів позашкільної освіти.
Щодня фахівці перевіряють по 10-12 дитячих садочків.
Звертають увагу на все: укриття, харчоблоки, медичні кабінети. Дивляться, чи у садочках є засоби пожежогасіння, система протипожежної сигналізації та оповіщення, тривожні кнопки, відеонагляд, чи виконані у закладах приписи ДСНС.
Оглянувши кожен заклад, комісія обговорює з керівниками, що впродовж серпня ще варто доробити, аналізує, які роботи запланувати на перспективу.
До комісії, що перевіряє заклади освіти, входять фахівці Управління освіти Чернівецької міської ради – начальниця Управління, її заступники, фахівці групи централізованого господарського обслуговування Управління освіти - з пожежної безпеки та цивільного захисту, технік-будівельник, технік-енергетик. Також у комісії – представники сектору ювенальної превенції відділу превенції Чернівецького РУП ГУНП в Чернівецькій області, Держпродспоживслужби, ДСНС, міської дитячої поліклініки.
Особливу увагу звертає комісія на стан укриттів. Фахівці ретельно перевіряють кожне укриття і навіть мали можливість бачити, як евакуйовують дітей, бо і під час об’їздів лунала повітряна тривога.
Редактор: Людмила Осадчук
24-07-2024, 19:59