русский корабльнахуй
 
Весело  23 липня 2024 10:14 

Чернівці заполонили добрі та злі велетні: вже відомі деталі

підтримай автора: оригінал
11
2.6k
0
В Чернівцях відкрили новий тематичний парк казкових персонажів «Світ велетнів».
Головними героями парку стали добрі та злі велетні з легенди про Долину туманів, що сягають п’яти метрів заввишки та «оживають» за допомогою механізмів аніматроніки. Вони рухаються і розмовляють з гостями голосами відомих акторів, співаків та зірок шоу-бізнесу.
Серед героїв парку можна зустріти жителя поселення Мірольда, що розмовляє голосом Павла Зіброва, охоронця Рушета, якого озвучив Володимир Горянський, велетня Хорора від Анатолій Анатоліча, жительку Майю з голосом Ольги Сумської тощо. Кожен відвідувач може відчути себе мандрівником та трохи розвідником, відгадуючи голоси кожної композиції парку.
Окрім анімованих фігур, для гостей парку передбачені інтерактивні розваги, шоу аніматорів, програма з акторами та спілкування з відвідувачами парку.
Придбати квитки можна на офіційному сайті проєкту «Світ велетнів», або на касі парку. Подробиці - в Instagram та Facebook заходу.
Варто зазначити, що проєкт Світ Велетнів спрямований на допомогу українській армії, тому частина коштів з продажу квитків підуть на допомогу ЗСУ. Вхід представникам ЗСУ та людям з інвалідністю I-II групи безкоштовний.
Адреса: парк імені Шевченка (вулиця Садова, 1А)
Часи роботи: з 11:00 до 20:00
Вартість квитка: дорослий-250 грн, дитячий-200 грн (від 3-14 років).
На правах реклами