русский корабльнахуй
 
Новини  22 липня 2024 20:17 

У Тернополі офіцеру, який через ревнощі застрелив прикордонника, повідомили про підозру

підтримай автора: оригінал
13
632
0
Офіцер дізнався про можливі близькі взаємини дружини із військовим, приїхав у готель і сім разів вистрелив у нього з пістолета
36-річному військовослужбовцю повідомили про підозру у вбивстві 25-річного прикордонника в готелі Тернополя. Підозрюваний здійснив 7 пострілів через ревнощі до дружини, йому загрожує від 7 до 15 років ув'язнення.
Правоохоронці повідомили про підозру 36-річному військовослужбовцю, який через ревнощіі до своєї дружини застрелив 25-річного прикордонника у одному із готелів Тернополя. Про це повідомили у Спеціалізованій прокуратури у сфері оборони Західного регіону, передає УНН.
"За процесуального керівництва Тернопільської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомлено про підозру 36-річному військовослужбовцю військової частини за фактом умисного вбивства (ч.1 ст.115 КК України)", - йдеться у повідомленнні спецпрокуратури.
За даними слідства, офіцер дізнався про можливі близькі взаємини дружини із військовослужбовцем прикордонної служби та приїхав до нього у один із готелів Тернополя.
Під час конфлікту, який виник через ревнощі, підозрюваний дістав із кобури пістолет та здійснив сім пострілів у 25-річного прикордонника, від яких той загинув.
У цей час дружина підозрюваного перебувала вдома з дітьми.
Після інциденту військового затримано у порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання про обрання для нього міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.