русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  25 липня 2024 23:36 

На Харківщині у підрозділі ЗСУ сталася стрілянина: є загиблі та поранені - що відомо про трагедію

підтримай автора: оригінал
14
1k
0
На Харківщині в одному із підрозділів сталася стрілянина, внаслідок чого троє військових загинули, а ще четверо поранені.
Що стало причиною інциденту, в якому стані поранені бійці і що про цю подію заявили в командуванні підрозділу - всі подробиці гучного інциденту дивіться в ексклюзиві TSN.ua.
Гучний інцидент із військовими
У Харківській області сталася стрілянина в одному з підрозділів Сил оборони. Внаслідок конфлікту з використанням вогнепальної зброї є загиблі та важко поранені військові. Про це повідомив офіційний канал оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця".
"На Харківщині, в одному із підрозділів, військовослужбовцями, на підґрунті особистих взаємовідносин, було застосовано вогнепальну зброю. Внаслідок стрілянини, троє військовослужбовців загинуло, ще четверо отримали поранення", - розповіли там.
Стан поранених – важкий!
Зазначається, що поранених військовослужбовців було оперативно доставлено до Військово-медичного клінічного центру. Їм надається вся невідкладна медична допомога. Стан поранених – важкий.
"На місці події працюють Військова служба правопорядку у ЗС України та правоохоронні органи. Керівництвом вживаються всі необхідні заходи, задля недопущення в подальшому подібних випадків", - додали в ОСУ "Хортиця".
Інші інциденти з військовими
Нагадаємо, що це не перший випадок перестрілки за участю військових. Зокрема, 21 липня у Тернополі військовослужбовець під час конфлікту нібито застрелив у готелі прикордонника. Йому повідомили про підозру, передає Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону. За словами правоохоронців, 36-річний офіцер дізнався про можливі близькі взаємини дружини і 25-річного прикордонника та приїхав до нього до одного із готелів Тернополя "на розбірки".
"Під час конфлікту, який виник через ревнощі, підозрюваний дістав із кобури пістолет та здійснив сім пострілів у 25-річного прикордонника, від яких той загинув", - повідомили у прокуратурі.
Водночас прокуратура спростовує інформацію ЗМІ, що нібито майор застав дружину із сержантом просто у ліжку.
"У цей час дружина підозрюваного перебувала вдома з дітьми. Після інциденту військового затримано у порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання про обрання для нього міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - запевнили там.
Після інциденту військового затримано. Якщо його провина буде доведена, йому загрожує покарання від 7 до 15 років позбавлення волі.
Редактор: Аліна Книжник
25-07-2024, 23:36