русский корабльнахуй
 
Новини України  19 липня 2024 21:05 

Поранення в голову: у поліції підтвердили замах на Фаріон і озвучили подробиці

підтримай автора: оригінал
16
1.1k
0
Поліція підтвердила замах на громадську діячку у Львові та розкрила окремі деталі нападу. Згідно з інформацією Відділу комунікації поліції Львівської області, поранену госпіталізовано - зараз медики рятують їй життя.
"Сьогодні, 19 липня, близько 19:30 на одній із вулиць Львова невідомий здійснив постріл зі зброї у бік 60-річної жінки. Лікарі госпіталізували потерпілу із пораненням голови. а місці працюють слідчі, оперативники, керівництво поліції Львівщини. Вживаються заходи для встановлення особи та затримання стрілка", - йдеться у повідомленні.
Зазначається, що за цим фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство). Стрілку загрожує до 15-ти років увʼязнення.
Замах на Фаріон - що повідомлялося
Увечері з’явилась інформація в про замах на мовознавицю Ірину Фаріон. Повідомляють, що стрілянина відбулась на улиці Масарика. За попередньою інфомрацією, Фаріон поранена у скроню, її забрала швидка. Стрільця бачили сусіди, він був у рукавичках і зброя була без глушника. Нарпаднику років 20-25.
Редактор: Аліна Книжник
19-07-2024, 21:05