русский корабльнахуй
 
Новини  18 липня 2024 09:13 

У Чернівецькому національному університеті призначили двох нових проректорів

підтримай автора: оригінал
11
820
0
Колектив вишу побажав Тетяні Федірчик та Дмитру Федорцову натхнення, мудрості та наполегливості у реалізації нових ідей та проєктів У Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича на посаду проректора з науково-педагогічної роботи та освітньої діяльності призначили Тетяну Федірчик, а на посаду проректора з науково-педагогічної роботи та навчально-організаційної діяльності - Дмитра Федорцова.
Про це повідомляє Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича.
"Діяльність кожного із проректорів є невіддільною складовою ефективного управління сучасним університетом. Саме ваш досвід, професіоналізм та відданість справі є запорукою подальшого розвитку нашого закладу вищої освіти. Проректори є ключовими фігурами в управлінській структурі, які безпосередньо відповідають за реалізацію стратегічних цілей та щоденне оперативне керівництво різними сферами діяльності університету. Вони формують майбутнє закладу, сприяючи його розвитку та підвищенню конкурентоспроможності серед університетів України.
Бажаємо новопризначеним проректорам натхнення, мудрості та наполегливості у реалізації нових ідей та проєктів. Нехай ваша праця сприяє підвищенню престижу нашого університету, розвитку його освітніх можливостей, матеріально-технічної бази та зміцненню позицій у міжнародних рейтингах. Ми впевнені, що наша командна робота стане рушійною силою для досягнення нових висот у науковій, педагогічній, освітній та організаційній сферах", - йдеться у повідомленні.